Het is hoog tijd dat we wat groener gaan worden. Groen zonder pretentieus of geitewollesokkerig te zijn. Het kan namelijk ook gewoon heel leuk zijn om groen te doen. Groen met een grijns dus.

Je hoeft namelijk echt niet in een hutje op de hei te gaan zitten en de hele winter knolselderij te eten om de wereld te redden. Maar hoe kun je hip & happening leven op zo’n manier dat de wereld er een klein beetje beter van wordt? Wat kun je doen en laten om je footprint te verkleinen, zonder dat het kapitalen kost of je je leven rigoureus om moet gooien?

In de zoektocht naar een antwoord op deze vragen neem ik jullie graag mee. Door enerzijds wat dieper de materie in te duiken en anderzijds inspirerende voorbeelden, hippe gadgets en groene hotspots te delen. Een mix tussen achtergrondverhalen en luchtige nieuwtjes.

Ik geloof dat alle kleine beetjes helpen. En ik wil je inspireren om in je dagelijks leven een positief verschil te maken. Want groen kan echt heel leuk en stijlvol zijn. Mark my words: groen is het nieuwe zwart.